Què fem?

Les activitats de la l’Associació Teatre del Centre de Sarrià de Ter es centren principalment en organitzar i programar sessions teatrals. Malauradament l’inici de la pandèmia del Covid-19 ens ha obligat a aturar la programació d’activitats organitzades per l’Associació del Teatre del Centre. Llistem les activitats portades a terme en els dos últims exercicis anuals 2019 i 2020 :

  • Organització de la 28a i 29a Mostra de Teatre.
  • Organització dels Pastorets del 2018 i 2019.
  • Fora de les Mostres de Teatre s´han programat les següents obres de teatre:

CARLOTA es va representada el 24 de novembre del 2019.

EL FLORIDO PENCIL es va representar el 19 de gener del 2020.

AQUÍ NO PAGA NI DEU interpretada per la companyia “Teatre del Centre” de Sarrià de Ter, vinculada a l’Associació, es va representar al nostre teatre el 10 i 15 de desembre del 2019 i a Sant Julià de Ramis el 10 de gener del 2020. L’obra fou interpretada pels següents actors (d’esquerra a dreta de la fotografia): Toni Villar, Mamen Boadas, Santi Palomeras, Rosa Marcos, Jordi Pla, Maria Casals, Joan Vilella i Tati López dirigits per en Marc Ciurana.

  • Altres actes organitzats per l’Associació:

El concert de gospel del Cor Gospel Girona es va cel·lebrar el 12 de maig del 2019

Gag “El bar del mercat i el caixer automàtic”. En escena Dolors Bartrina, Tati López, Santi Palomeras i Laura Puigmal.

Gag “El falsos inspectors del gas”. En escena Dolors Bartrina, Toni Villar i Marian Arjona

L’Associació Teatre del Centre va col·laborar amb la representació de dos escenes que feien la recreació en clau d’humor de dos tipus d’estafes habituals. Membres del cos de Mossos d’esquadra varen presentar la sessió i posteriorment varen donar una sèrie de consells per evitar caure en aquestes i altres estafes. Els actors de Sarrià de Ter Dolors Bartrina, Tati Lòpez, Santi Palomeras, Laura Puigmal, Toni Villar i Marian Arjona varen ser dirigits per Joan Puigmal. Aquesta conferència-teatre es va cel·lebrar el 19 d’0ctubre del 2019.

En aquest curs participaren 13 alumnes. Malauradament en el mes de març del 2020 es va suspendre definitivament degut a la pandèmia del Covid-19.