El Cartell

Sinopsis de les obres

Títol de l’obra: Trastorns

Grup: Grup de teatre cassanenc

Sinopsi:
En aquest món qui no té un all té una ceba. I quan es troben els alls amb les cebes en pot sortir una “amanida” molt forta. Comèdia de ritme trepidant apta per a tots els públics.

Títol de l’obra: Cabaret Passion Rouge

Grup: Oriart Teatre

Sinopsi:

Cabaret PassionRouge: és un musical on podràs trobar tots els hits dels millors musicals de la història, en una trama que no et deixarà indiferent.

Títol de l’obra: Mentiders

Grup: l’Olla dels Maiquiets

Sinopsi:

Dos pobres policies britànics, Blunt i Gobbel tenen un últim deure per acomplir abans d’acabar el seu torn de la Nit de Nadal: donar una terrible notícia a la parella de vells del número 20.

Però Blunt i Gobbel no tenen prou coratge per arruïnar la Nit de Nadal d’aquests ancians. Una vegada a l’interior de la casa, la seva ineptitud i incapacitat de dir la veritat porta a una sèrie inacabable i absolutament hilarant de malentesos.

Títol de l’obra: M’esperaràs?

Grup: Taller de Teatre de Figueres

Sinopsi:

Dos amics queden per sopar. D’una banda en Rubén , professor universitari i d’alguna manera, un fracassat. De l’altra en Jaume , ric, triomfador i un seductor empedreït, a qui acompanyen la seva dona, i la germana d’aquesta, la Pilar. Volen que la Pilar conegui en Rubén ja que els dos tenen en comú que les seves parelles els han deixat….

Encara no s’ha pogut asseure a taula que comencen els girs insospitats i els embolics entre tots quatre, amors creuats, infidelitats no confessades…. Tot amanit amb un bon còctel d’acudits que fan de l’obra un viver d’emocions i situacions divertides que engresquen l’espectador.